Corona Update

Corona Update

Beste klant

De nog steeds verslechterende omstandigheden rondom het corona virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen, hebben ons op maandag 23 maart met veel pijn in ons hart doen besluiten om onze winkeldeuren tot en met 6 april te sluiten voor normale verkoop.

Het valt ons heel zwaar om u niet meer op de voor ons vertrouwde manier van dienst te kunnen zijn, maar net zoals bijvoorbeeld kappers en schoonheidsspecialisten zijn ook wij in die zin een contactberoep. We kunnen u daardoor niet garanderen dat we ons altijd aan de aanbevolen en voorgeschreven veilige afstand van 1,5 meter kunnen houden. En de gezondheid van onze medewerkers en van al onze klanten komt bij ons op de eerste plaats.

Het feit dat onze winkeldeur nu dicht zit wil niet zeggen dat we u helemaal niet meer van dienst kunnen zijn. Wij zijn alle dagen aanwezig om u waar mogelijk te kunnen helpen.

Brillen

Nieuwe bril in bestelling

Staat er een bril voor u in een bestelling of heeft u een bril ter reparatie aangeboden; Zodra de bril klaar is wordt er contact met u opgenomen en samen met u naar een passende oplossing gezocht voor het afleveren die voor allebei zo veilig mogelijk is.

Bril kapot

Is uw bril kapot; bel of mail ons. We zoeken dan samen naar een passende oplossing. Dit kan zijn een tijdelijke reparatie of zo nodig het aanmeten van een nieuwe bril op een speciale afspraak, met in acht neming van de veilige afstand.

Contactlenzen

Bent u door uw voorraad maandlenzen / daglenzen heen en heeft u momenteel geen klachten aan uw ogen? Bestelt u dan per e-mail of telefonisch uw nieuwe voorraad voor 6 maanden. De bestelling wordt gedurende deze periode kosteloos bij u thuis bezorgd.

Er zijn op dit moment geen beperkingen in de voorraden lenzen en/of vloeistoffen bij onze leveranciers en ook de distributie gaat gewoon door.

Heeft u wel last van uw ogen en/of lenzen neemt u dan voor overleg eerst contact op met één van onze optometristen of contactlensspecialisten. Samen wordt er dan naar de beste oplossing gezocht.

Oogklachten

Neemt u in geval van onderstaande ernstige oogklachten te allen tijden telefonisch contact op met ons.

Plotseling rood oog, ontstekingsverschijnselen, pijn, plotseling ernstig verlies van zicht of verandering in uw beeld, het zien van lichtflitsen, extreme lichtgevoeligheid (anders dan normaal).

Als u gezondheid het verder toelaat en u heeft geen corona gerelateerde klachten zoals: hoesten, niezen, neusverkouden, keelpijn, griepverschijnselen of koorts, dan kunnen we u in die gevallen op een aangepast spreekuur zien.

Tips

Spoel uw bril dagelijks af met lauwwarm water (niet te heet) en reinig eventueel de glazen met een beetje handzeep, droog de bril vervolgens met een schone zachte theedoek.

Was uw handen regelmatig met water en zeep. Doe dit gedurende tenminste 20 seconden en droog ze daarna zeer goed af, bij voorkeur met een papieren handdoek die u weg kunt gooien.
 Bent u contactlensdrager, doet u dit dan zeker ook voordat u uw contactlenzen gaat inzetten of uithalen en schoonmaken.
 Reinig ook uw contactlenshouder dagelijks en gebruik iedere dag verse vloeistof.

Namens het team van Villa Optica Apeldoorn en Duiven wensen wij u veel gezondheid en sterkte toe in deze voor ons allen onzekere tijd en we hopen op uw begrip in deze moeilijke omstandigheden.

Willemijn & Gerben