Het komend seizoen staat bij Villa Optica weer in het teken van de zonnebril!
We hebben de nieuwste collecties binnen van bekende merken als Ray-Ban, Oakley, Serengeti, Etnia Barcelona, Tom Ford, Tod’s, Maui Jim, Chanel en Celine. Uiteraard zijn veel zonnebrillen ook in uw eigen sterkte te leveren. De Ray-Ban zonnebrillen kunnen zelfs met originele Ray-Ban glazen, in uw eigen sterkte geleverd worden. Dus met het Ray-Ban logo!

Kies voor optimaal zicht en bescherming!

Meekleurende glazen • Door te kiezen voor meekleurende glazen (op sterkte) hoeft u niet elke keer van bril te wisselen. De glazen kleuren namelijk mee met de intensiteit van het UV-licht. Zo hebben deze glazen op een bewolkte dag een heldere kleur en zodra de zon begint te schijnen kleuren de glazen donkerder. Heel handig!

Gepolariseerde glazen • Een ‘gewone’ zonnebril beschermt uw ogen tegen schadelijk UV-licht, maar neemt niet alle schittering van bijvoorbeeld het water of bij het autorijden weg. Hierdoor kunt u alsnog last krijgen van uw ogen ondanks dat u een zonnebril draagt. De oplossing hiervoor is; gepolariseerde glazen. Een speciaal filter absorbeert deze schitteringen waardoor uw ogen meer rust krijgen en u beter kunt zien. Kom langs in onze Villa in Apeldoorn of Duiven en laat u inspireren door onze nieuwe collectie zonnebrillen van 2022. Wij adviseren u graag en hopen u snel te mogen begroeten in één van onze Villa’s!