Mode maanden

Mode voor ogen 15 okt t/m 15 dec

De dagen worden korter, de letters worden kleiner. Maar niet getreurd: een nieuw seizoen betekent nieuwe trends, en dus iets om naar uit te kijken.

Graag tonen wij u de nieuwste trends van het komende seizoen voor dames en heren, jongens en meisjes. Bijna iedere zaterdag hebben we een vertegenwoordiger uitgenodigd om met zijn/haar gehele monturen collectie te komen. Een echte brillenbeurs! Zo hebben we bijvoorbeeld op zaterdag 21 oktober een hele bijzondere collectie in onze Villa in Duiven van Lucas de Stael. Monturen gemaakt van natuurlijke materialen zoals roggeleer en hout. 

Daarnaast hebben we een mooie aanbieding voor ogen.

Hoe fijn zou het zijn om een extra bril te hebben of een bril voor specifieke omstandigheden? Bijvoorbeeld een goede sportbril, zonnebril, beeldschermbril of een extra " mode" of reserve bril. Ons aanbod; Bij aankoop van een complete multifocale bril met de nieuwste Varilux X of E glazen, ontvangt u maar liefst 50% KORTING OP UW 2E PAAR GLAZEN*. Nog niet toe aan Varilux glazen? Ook bij aankoop van een complete enkelvoudige bril met 360 graden HD maatwerk glazen ontvangt u 50% korting op het 2e paar glazen*.

Graag nodigen wij u uit voor een uitgebreide oogmeting door één van onze optometristen met een persoonlijk mode advies voor uw ogen. Natuurlijk staat er een heerlijk kopje koffie voor u klaar!

Namens het team van Villa Optica kijken wij naar u uit,

Gerben Sinke & Willemijn Stam

* vraag naar de voorwaarden