Ooglaser behandeling

Wilt u liever geen bril of contactlenzen (meer) om de sterkte van uw ogen te corrigeren? Misschien is een laserbehandeling dan iets voor u. Of het plaatsen van een nieuwe vaste implant lens. Dan heeft u geen bril of lenzen meer nodig en heeft u wel weer optimaal zicht. Ook hiervoor kunt u terecht bij Villa Optica.

Een operatie aan het oog vinden veel mensen eng, je hebt tenslotte maar twee ogen. Daarom moet u kunnen vertrouwen op een deskundig en grondig vooronderzoek, eerlijk advies, een veilige ingreep en goede nazorg.
Villa Optica begeleidt u van het begin tot het einde. Alleen de laserbehandeling zelf gebeurt bij de ervaren chirurgen van Eyescan ooglaserkliniek in Utrecht.

Wilt u laten onderzoeken of uw ogen geschikt zijn voor behandeling?
maak dan een afspraak voor een ‘Quickscan’ of een ‘Fullscan’.

Bij een Quickscan (30 euro, ongeveer 45 minuten), kijken we of u in principe geschikt bent voor een laserbehandeling. Heeft u gezonde ogen, is de sterkte de laatste jaren niet teveel veranderd, kan uw oog een operatie aan?

Bij een Fullscan gaan we gedetailleerder kijken of een laserbehandeling u zal helpen of dat er misschien betere alternatieven zijn. We meten uw oogsterkte, de pupilgrootte, de samenwerking tussen uw ogen, de gezondheid van het hele oog, oogdruk, hoornvlieskromming, de dikte van uw hoornvlies en van uw traanfilm.
De Fullscan duurt ongeveer 2 uur en kost 130 euro. Heeft u eerst een Quickscan laten doen, dan gaan die kosten eraf.