Over ons

Goed zien, er goed uit zien en het beste voor ogen.
Maak een afspraak

Passie voor uw ogen!

Onze missie is oogzorg op maat bieden om onze klanten te voorzien van een toekomst met mooi zicht.

De bril moet iets toevoegen aan uw gezicht. U moet er beter mee zien en er goed mee uitzien. Samen zullen we opzoek gaan naar voor u de beste kijkoplossing. Dus wie weet komen we niet uit op een bril, maar op contactlenzen of een ooglaser advies. Alles wat mogelijk is om u beter en comfortabeler te laten kijken en er mooier uit te laten zien. Uw ogen worden niet alleen op de sterkte gecontroleerd, maar onze optometristen kijken ook of uw ogen gezond zijn. We streven naar de beste zorg voor de ogen van al onze klanten!

Onze opticiens, contactlens-specialisten, orthoptisten en optometristen zijn allemaal gediplomeerd, professioneel en kwaliteitsgeregistreerd. We gaan ieder jaar op zoek naar de mooiste brillen. We bezoeken hiervoor beurzen in onder andere Parijs, München en Milaan. Af en toe bezoeken we ook de fabrieken in Italië en Spanje waar de monturen worden gemaakt, zodat we met eigen ogen de kwaliteit kunnen beoordelen. Daarnaast volgen onze opticiens, contactlens-specialisten, orthoptisten en optometristen nascholingen en bezoeken congressen om hun kennis
up-to-date te houden. De passie voor het optiekvak en de optometrie komt niet alleen tot uiting in de zaak. Zo zijn we met stichting Zienderogen en een aantal oogartsen uit het Radboud UMC Nijmegen, Oogziekenhuis Rotterdam en Maastricht UMC+ al een paar keer naar Haïti afgereisd om daar de bevolking te helpen met brillen en oogzorg.

We bieden deze complete oogzorg in onze prachtige, moderne winkels met hightech apparatuur en een fijn team. We hebben voor iedereen het beste voor ogen!

Namens ons team heten we u van harte welkom,

Gerben Sinke en Willemijn Stam

 

 

Kwaliteitsgeregistreerd

Villa Optica voldoet aan de kwaliteitseisen die getoetst worden door het Kwaliteitsregister Paramedici.
Het KP voert de registratie en herregistratie uit voor paramedische beroepen en toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep.
Patiënten, zorgverzekeraars en werkgevers kunnen de registers raadplegen om te zien of een paramedicus is vermeld in het Kwaliteitsregister en daarmee voldoet aan de kwaliteitseisen, professioneel en kwaliteits geregistreerd.

Villa Optica is aangesloten bij: