Summer Sale 2019

Leuke hippe brillen voor mooie prijzen. Ga summerproof op vakantie en vergeet uw ogen niet! 

SUMMER SALE

De summer sale is per direct gestart! Dat betekent dat wij kortingen tot wel 50% geven op een groot deel van onze collectie brillen en zonnebrillen. Wacht niet te lang en maak een keuze uit een stijlvolle RayBan, een sportieve bril van Persol of een mooie bril van Etnia Barcelona. Hoe eerder u bent, hoe meer keuze er is!

DAGLENZEN

Kies tijdens de zomerperiode voor comfort, hygiëne en vrijheid voor uw ogen. Iedere dag een schone nieuwe lens in en geen gedoe met vloeistof. De hele zomerperiode geven wij maar liefst 15 euro korting* op aanschaf van 2x30 pack daglenzen!

ZONNEBRIL OP STERKTE

Wist u dat de meeste zonnebrillen op sterkte gemaakt kunnen worden? Of het nu gaat om een zonneglas met een enkelvoudige of een multifocale sterkte, of met extra opties zoals een polarisatie filter of een extra ontspiegeling: tijdens de summer sale krijgt u één glas cadeau*!

ZWEMBRIL OP STERKTE

Voorkom rode en geïrriteerde ogen en bescherm uw ogen met een zwembril. Deze zijn ook op sterkte verkrijgbaar bij Villa Optica. Voor nog geen 50 euro kunt u of uw kind goed zien onder water zonder chloorogen te krijgen!

Bij aankoop van een summerproof product een strandbal of zonnebrandcrème van Roc cadeau*!

Kom langs voor een persoonlijk advies. U bent van harte welkom.

*Zolang de voorraad strekt, vraag naar de voorwaarden.