Vacature

Kom jij ons team versterken?

Opticien / Optometrist

Full-time – Duiven & Apeldoorn

Jij straalt energie uit en vindt service en persoonlijke aandacht voor onze klanten het allerbelangrijkste. Een klant kan rekenen op een eerlijk advies van jou. Werken in een team is hierbij voor jou geen probleem. Ben je nog in opleiding? Aarzel dan niet om te reageren op deze functie.

Wij bieden jou een enthousiast, jong, professioneel team, groeimogelijkheden en een passende beloning met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben we je interesse gewekt?
Stuur dan een korte motivatie, foto en je CV naar:

 

Heb je vragen over deze vacature neem dan gerust contact met ons op.

(Leerling) opticien

Full-time / Part-time in Apeldoorn en Duiven

 

Ben jij enthousiast, leergierig, modebewust en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door sterke groei van ons bedrijf willen we ons team in Apeldoorn en Duiven graag op korte termijn versterken. Daarom zijn we op zoek naar een (leerling) opticien. We vinden het vooral belangrijk dat je onze passie voor ogen deelt. Als je al opticien bent en ervaring hebt dan kunnen we onze kennis samen delen en versterken. Als je nog geen of weinig ervaring hebt dan leren we je graag alle kneepjes van ons mooie vak. We zetten graag alle puntjes op de i om een zo mooi mogelijk product af te leveren aan onze klant. Er staat een ervaren team naast je.

Wat bieden wij: 

  • Een ervaren professioneel en enthousiast team aan collega’s. 
  • In onze moderne sfeervolle winkel verkopen wij monturen van merken zoals; Tom Ford, Lindberg, Andy Wolf, Götti of Etnia Barcelona. 
  • We beschikken over de modernste apparatuur; in de winkel werk je met de Visio Office meettechniek en geef je glasadvies via My Eyecast.
  • In de oogmeetruimte werken we met moderne phoropters, sinds kort ook met AVA, en verder beschikken we over een corneatopograaf, een OCT en FDT. 
  • In de werkplaats slijpen we met de Mr. Blue 2.0.
  • We bieden je een veelzijdige functie met veel ruimte om te leren en om jezelf te ontplooien.
  • Natuurlijk bieden wij jou ook een mooi salaris met daarbij goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij je functie. 

Hebben we je interesse gewekt? 

Stuur dan een korte motivatie, foto en je CV naar:

Gastvrouw / Gastheer

Full-time / Part-time in Apeldoorn & Duiven

Bij Villa Optica bieden wij al ruim 20 jaar complete oogzorg in onze prachtige, moderne winkels in Apeldoorn en Duiven. Samen met ons team van oogzorg specialisten bieden wij onze klanten de beste oogzorg en is er keuze uit de mooiste monturen van de bekende merken, zoals Chanel, Götti, Lindberg en Anne et Valentin.

Om onze klanten een nog betere service te bieden, zijn wij op zoek naar een gastvrouw/gastheer voor onze Villa’s in Apeldoorn en Duiven.

Heb jij klantvriendelijkheid in je genen zitten? En ben jij die duizendpoot die mensen verwelkomt in de winkel een goed oog heeft voor mode en styling, zorgt dat de winkel netjes blijft en ook licht administratieve werkzaamheden oppakt zoals het verwerken van bestellingen en het ondersteunen van onze specialisten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hebben we je interesse gewekt?
Stuur dan een korte motivatie, foto en je CV naar:

 

Heb je vragen over deze vacature neem dan gerust contact met ons op.