Zon & Bril

Beschermd u uw ogen net zo goed als uw huid? Met een goede zonnebril ziet u er niet alleen mooi uit, maar beschermd u ook uw ogen en de huid eromheen tegen schadelijke uv-stralen. Wij helpen u graag een verstandige, doch altijd stijlvolle keuze te maken.

Maand van de zonnebril

De maanden april en mei staan bij ons in het teken van de zonnebril. Alle nieuwe hippe zonnebrillen zijn namelijk binnen en dat belooft weer veel goeds voor de zomer!

Mooie gekleurde glazen, rond en spiegelcoatings zijn de trend voor 2018. Maar gaat u liever voor een James Bond of Sarah Jessica Parker-vibe? Dan zijn de stijlvolle klassiekers van Ray-Ban en Persol gelukkig ook weer volop ingekocht.

Aanbieding

Koopt u in april of mei een zonnebril bij Villa Optica? Dan krijgt u bij aanschaf van een complete zonnebril op sterkte 50% korting op de zonneglazen!

Zon&bril feest

Op zaterdag 21 en 28 april is het zon&bril feest bij Villa Optica. Reden voor dit feest is de classy nieuwe collectie van onder meer Anne et Valentin, Etnia Barcelona, Giorgio Armani en Persol. Onder het genot van een hapje en drankje maakt u kennis met de nieuwste trends op zonnenbrillengebied; let the sun shine! Op deze dagen ontvangt u 10% korting* op de zonnebril! En koopt u in april of mei een zonnebril? Dan krijgt u bij aanschaf van een complete zonnebril op sterkte 50% korting* op de zonneglazen! Dit geldt ook voor de multifocale glazen.